Vijesti Kultura i obrazovanje Učenicama Muzičke škole OŠ “Nikola Tesla” pet prvih mjesta – FOTO

Učenicama Muzičke škole OŠ “Nikola Tesla” pet prvih mjesta – FOTO

0

Na Trećem otvorenom opštinskom takmičenju muzičkih škola, održanom proteklog vikenda u Doboju, učenici Osnovne muzičke škole OŠ “Nikola Tesla” osvojili su pet prvih mjesta na klaviru duo i solo.

Učesnici su se takmičili u disciplinama klavir, violina, gitara i harmonika, a za svaki instrument takmičari su bili podijeljeni u sedam posebnih kategorija.

Učenica prvog razreda Anja Sibinčić osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji, a pored toga zaslužila je i zlatnu medalju, te je našu školu predstavljala na završnom koncertu pobjednika. Prva mjesta u svojim kategorijama osvajale su i Kristina Pavičić, Anđela Orlando i Teodora Zarić, učenice trećeg razreda, kao i duo Stefani Stanić i Sara Dubajić, saopštili su iz OŠ “Nikola Tesla”.

Učenice su pripremale profesorice muzike Nada Vukičević-Tolić, Valentina Šatara i Maja Đokić, koja je bila i član žirija.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here