Vijesti Kultura i obrazovanje Učenici SŠC Mihajlo Pupin najbolji na regionalnom takmičenju iz fizike

Učenici SŠC Mihajlo Pupin najbolji na regionalnom takmičenju iz fizike

0

Učenici SŠČ Mihajlo Pupin i ove godine bili su najbolji na regionalnom takmičenju iz fizike osvojivši prva tri mjesta.

Tri prva mjesta i jedno drugo dokaz je da su naši fizičari najbolji zahvaljujući profesorici Biljani Jevtović koja je i ove godine uložila veliki trud i predanost u radu Učenici SŠČ Mihajlo Pupin i ove godine bili su najbolji na regionalnom takmičenju iz fizike osvojivši prva tri mjesta.

– Upućujemo iskrene čestitke učenicima Vuku Vranješu za prvo mjesto među učenicima 4. razreda, Stefanu Milojeviću za prvo mjesto među 3. razreda, Sergeju Radanoviću najboljem među učenicima drugog razreda, Luki Milinkoviću za drugo mjesto među učenicima drugi razred, kao i profesorici Biljani Jevtović, a ponosni smo i sa svim ostalim učenicima koji su učestvovali, naglašavaju u SŠC Mihajlo Pupin. učenicima prenoseći im svoja iskustva i znanje, poručuju iz ove obrazovne ustanove.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here