Vijesti Kultura i obrazovanje Učenici Stručne škole predstavili talente i obilježili Dan srednjoškolaca – FOTO

Učenici Stručne škole predstavili talente i obilježili Dan srednjoškolaca – FOTO

0

Učenici Stručne i tehničke škole, povodom obilježavanja Dana srednjoškolaca, organizovali tradicionalni program u okviru kojeg su predstavili svoje talente.

Pred mnogobrojnom publikom, koju su činili učenici, nastavnici i cijenjeni gosti, u Centru za kulturu su izveli školsku predstavu pod nazivom “Život ili nešto slično”, koja je zauzela centralni dio manifestacije.

Naši učenici su glumili, pjevali i plesali, te pokazivali svo svoje scensko umijeće, na njihovu i radost mnogobrojne publike. Pripreme za predstavu trajale su nešto više od mjesec dana svakodnevnog uvježbavanja i rada, a u realizaciji predstave učestvovalo je četrdesetak učenika zajedno sa profesoricama Mirelom Vidić, Aleksandrom Vuković i Dušicom Stanković Đukić. Želja im je bila da svojim talentima i sposobnostima dokažu da danas živimo u ljepšem i srećnijem vremenu, nego njihovi vršnjaci daleke 1939. godine, kažu u Stručnoj i tehničkoj školi.

Međunarodni dan srednjoškolaca se obilježava 17. novembra, kao pomen na datum kada su 1939. godine strijeljani su praški studenti i srednjoškolci od strane nacista.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here