Vijesti Kultura i obrazovanje Učenici Stručne škole učesnici republičkih takmičenja iz njemačkog, računovodstva i ugostiteljstva

Učenici Stručne škole učesnici republičkih takmičenja iz njemačkog, računovodstva i ugostiteljstva

0

Tokom marta održano je nekoliko republičkih takmičenja na kojima su učestvovali i učenici derventske Stručne i tehničke škole.

Početkom marta, učenice Bojana Tadić i Fina Rekić učestvovale su na takmičenju iz njemačkog jezika koje je održano u Banja Luci, dok je u istom gradu krajem mjeseca Monika Topalović učestvovala je na takmičenju iz knjigovodstva.

Na republičkom takmičenju iz ugostiteljstva, održanom 24. marta u Prijedoru, učenici Mladen Mirić i Mario Mandić takmičili su se u disciplini kuvarstvo, dok su Aleks Đukić i Zorana Nikolić svoje umijeće pokazali u disciplini usluživanje.

– Važno je napomenuti da naša škola redovno učestvuje na republičkim takmičenjima. Učešćem na takmičenjima škola razvija takmičarski duh, te motiviše učenike za dalji rad i svakodnevno napredovanje u zanimanju za koje se školuju, poručili su iz ove obrazovne ustanove.

Škola bi ove godine trebala da bude rekonstruisana u projektu energetske efikasnosti Vlade Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here