Vijesti Društvo Učenici zasukali rukave: Spomenik i dvorište srednjoškolskom centru u novom ruhu –...

Učenici zasukali rukave: Spomenik i dvorište srednjoškolskom centru u novom ruhu – FOTO

0

Savjeti učenika Stručne i tehničke škole i SŠC „Mihajlo Pupin“, podovom Dječije nedjelje, zajedničkim snagama su “osvježili” spomenik u dvorištu škole.

Uređenje je počelo prošle sedmice kada su agrotehničari na časovima praktične nastave uredili zelene površine i pripremili tlo za sadnju novog cvijeća.

Članovi Savjeta učenika prvo su detaljno pripremili sve površine za farbanje, a zatim i ofarbali klupe, stubove na spomeniku, zidove oko spomenika. U zajedničkom radu učestvovalo je danas oko 30 učenika obje škole, uz pratnju i podršku direktora, zaduženih profesora, te kućnih majstora obje škole. Na kraju su svi zadovoljni, jer su dobili ljepši prostor za svoj boravak u školskom dvorištu, saopšteno je iz Stručne i tehničke škole.

U narednim danima nastaviće se prepravke i uređenje spomenika, a na kraju radova predviđen je i prigodan program kojeg će zajednički pripremiti učenici obje škole.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here