Vijesti Kultura i obrazovanje Učili biste njemački?: Glossa centar pripremio je sjajan sajamski popust za sve...

Učili biste njemački?: Glossa centar pripremio je sjajan sajamski popust za sve kurseve

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa će po četvrti put učestvovati na derventskom Sajmu privrede i turizma koji se ove godine održava u Sportskoj dvorani od 21. do 23. avgusta u organiziaciji JU Sportsko-kulturnog centra i Turističke organizacije Derventa.

Brojni posjetioci sajma će i ovoga puta imati priliku da se informišu o ponudama Glossa – centra za njemački jezik Derventa, a za njih će takođe biti osiguran i sajamski popust u visini od 10% za sve kurseve, na koje se još uvijek mogu upisati.

Posjetioce sajma ćemo takođe upoznati sa ostalim aktivnostima, kao što su Glossa Online, Glossa Sommer i Glossa Translate, kao i sa drugim dešavanjima koje Glossa-centar organizuje, poput kulturnih i zabavnih manifestacijama, kažu u Glossa centru.

Posjetioci Sajma će od 10 pa sve do 21:30 časova imati priliku da posjete štand Glossa – centra za njemački jezik Derventa i preuzmu info-materijale i kupone sa sajamskim popustom.

Za sve dodatne informacije nam se možete obratiti putem telefona na 066 848 261, na mail [email protected] ili lično u našim prostorijama svakim radnim danom od 17.00 do 22.00 časa u ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here