Vijesti Kultura i obrazovanje Mijenjajte loše navike da bi imali bolji život: Predstavljena knjiga motivacijskog govornika...

Mijenjajte loše navike da bi imali bolji život: Predstavljena knjiga motivacijskog govornika Željka Šmulje

1

Jedna u nizu promocija knjige „Balansero“ motivacijskog govornika Željka Šmulje održana je večeras u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“.

Šmulja je naglasio je da je večerašnja promocija bila nešto drugačija od uobičajenih, jer je nastojao da ujedno posjetiocima pruži i priliku da čuju životna pravila koja promoviše u svojim predavanjima.

Sve te „tajne“ mi već znamo, a motivacijski govornici zapravo trebaju da vas na njih podsjete. Motivacioni govornik je onaj koji je zapravo prošao kroz neko loše iskustvo, pa sada druge uči kako da ne naprave istu grešku. Iako, naravno, prolazimo edukacije na kojima učimo kako da bolje prenesemo poruke ipak je iskustvo najbitnije, kaže autor.

Burni život u mladosti doveo ga je do ivice smrti, nakon čega je odlučio da mijenja svoje loše navike, što je dovelo do novog, puno boljeg života, što je povod nastanka ovog djela.

Šmulja je u međuvremenu završio akademije kod govornika Ane Bučević i Smiljana Morija.

Derventa Cafe

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here