Vijesti Društvo UdruŽene protiv posljedica epidemije

UdruŽene protiv posljedica epidemije

0

Volonterke Udruženja žena Derventa pripremile su humanitarne pakete hrane i higijenskih sredstava za žene za koje smatramo da će im pomoć dobro doći.

U kratkom periodu ovo udruženje provelo je dvije slične akcije zahvaljujući solidarnosti i donatorima koji su prepoznali važnost ženskih organizacija u ublažavanju posljedica pandemije među onima kojima je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija.

Osim toga, pripremile smo i letak kojim želimo da ih informišemo o brojevima telefona najznačajnijih institucija i organizacija u lokalnoj zajednici kojima mogu da se obrate u slučaju potrebe. Akcija traje do kraja juna, naveli su iz UŽ Derventa.

Akcija se provodi uz podršku Fondacije “Trag” iz Beograda, u okviru programa “UdruŽene–solidarni odgovor na “kovid -19”, a finansira je OAK fondacija iz Švajcarske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here