Vijesti Najave i obavještenja Udruženje “HoReCa RS”: Poziv ugostiteljima iz Dervente, Vukosavlja i Broda

Udruženje “HoReCa RS”: Poziv ugostiteljima iz Dervente, Vukosavlja i Broda

0

Udruženje ugostitelja „HoReCa Republika Srpska“ predstaviće svoje aktivnosti i ciljeve u ponedjeljak (3. avgusta) u derventskom Centru za kulturu.

Tim povodom pozivaju sve poslodavce iz sektora ugostiteljstva sa područja Dervente, Broda i Vukosavlja da prisustvuju prezentaciji ovog udruženja.

Udruženje se bavi problemima ugostitelja na republičkom nivou i traži podršku sa lokalng nivoa. Udruženje je dio Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, što želimo da postanu i drugi ugostitelji, pa zainteresovane pozivamo da na sastanak ponesu pečat frme radi eventualnog pristupanja udruženju, navodi Goran Kurtinović, član Upravnog odbora „HoReCa RS“.

Sastanak koji se održava pod motom „Sačuvajmo zdravlje i radna mjesta ZAJEDNO“ počeće u 18 časova.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here