Vijesti Društvo Udruženje žena Derventa okončalo akciju pomoći ugroženim kategorijama

Udruženje žena Derventa okončalo akciju pomoći ugroženim kategorijama

0

Udruženje žena Derventa završilo je humanitarnu akciju podjelom paketa pomoći za 30 žena i njihovih porodica.

Akcija je provedena uz podršku Fondacije “Trag” iz Beograda u okviru programa “UdruŽene – solidarni odgovor na kovid -19”, a finansirala je OAK fondacija iz Švajcarske.

Volonterke Udruženja žena Derventa podijelile su pakete za porodice slabijeg socijalnog statusa, samohrane majke, porodice sa troje i više djece, starije i bolesne osobe iz sela i grada derventske opštine. Sadražaj paketa prilagodile smo potrebama porodica, posebno smo vodile računa da obradujemo porodice sa više djece, saopšteno je iz Udruženja žena Derventa.

Zahvaljujući solidarnosti donatora koji su prepoznali važnost ženskih organizacija u ublažavanju posljedica pandemije Udruženju žena je omogućeno da se uključi u ove aktivnosti, kažu u Udruženju.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here