Vijesti Društvo Udruženje žena Derventa započelo novu zanimljivu radionicu

Udruženje žena Derventa započelo novu zanimljivu radionicu

0

Jedna od projektnih aktivnosti Udruženja žena Derventa jeste i radionica pravljenja proizvoda od tijesta koja se realizuje u prostorijama Udruženja i u kuhinji Centra za kulturu.

U narednim mjesecima žene i djevojke će imati priliku da učestvuju na obukama za izradu tjestenine, bakinog kolača i drugih proizvoda od tijesta, ističu u Udruženju žena.

Učesnice radionica će ih praviti, pakovati i prodavati na sajmovima u Derventi i našem okruženju, a sredstva će biti usmjerena u humanitarne svrhe, napominju.

Radinica se provodi uz podršku Ekumenske inicijative žena u okviru projekta „Ekonomski osnažena žena ima sigurnu budućnost“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here