Vijesti Društvo Udruženje žena uz porodicu Kozarov

Udruženje žena uz porodicu Kozarov

0

Udruženje žena Derventa provelo je na Sajmu privrede i turizma u Derventa humanitarnu akciju za pomoć porodici Kozarov u kojoj je prikupljeno 820 KM.

Kupovinom predmeta, čajeva, slika i igračaka koje su izradile članice Udruženja prikupljeno je 820,00 KM i uplačeno Želji Kozarovu.u Zahvaljujemo se svim građanima koji su se pridružili ovoj humanitarnoj akciji, kažu u Udruženju žena Derventa.

Velika tragedija zadesila je ovu porodicu prije dva mjeseca, kada je nakon kraće bolesti preminula Željova supruga Kristina, majka šestoro djece Mie, Monike, Dunje, Ivana, Milana i Lorene.

Svi oni koji žele da pomognu u završetku kuće mogu to učiniti uplatama novčanih priloga na žiro – račun broj 57 222 60000 574 084 otvoren u „Mikrofin“ banci na ime Željo Kozarov.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here