Vijesti Društvo Udruženju “Sunce” poklonili materijale za izradu novogodišnjih čestitki

Udruženju “Sunce” poklonili materijale za izradu novogodišnjih čestitki

0

Članovi GO Mladih socijaldemokrata Derventa sinoć su posjetili Udruženje roditelja djece sa posebnim potrebama „Sunce“ i tom prilikom članovima udruženja donirali materijale za izradu čestitki.

S obzirom da članovi udruženja vrijedno, iz godine u godinu, prodajom svojih rukotvorina prikupljaju sredstva za potrebe organizacije, ovo je bila simbolična gesta podrške, kaže predsjednica podmlatka SNSD-a Maja Pjeranović.

Našim drugarima smo, pod ovogodišnjim sloganom Dječije nedjelje “Zajedno možemo sve”, poručili da smo im podrška u njihovom radu. Pored materijala potrebnog za izradu novogodišnjih čestitki obradovali smo ih i slatkišima kojima će se zasladiti u toku rada, istakla je Pjeranovićeva.

Udruženje je nedavno dobilo i novo kombi vozilo koje će služiti potrebama više od 100 korisnika (opširnije OVDJE).

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here