Vijesti Društvo Ugroženom stanovništvu potrebna pomoć

Ugroženom stanovništvu potrebna pomoć

0

Stanovništvu ugroženom poplavama u opštini Derventa neophodna je pomoć kako bi sanirali posljedice poplava, rekao je načelnik Opštinskog štaba Civilne zaštite Dragoljub Kukić.

Ugrozenom stanovnistvu potrebna pomoć

Iako se voda sa poplavljenog područja u derventskoj opštini polako povlači, a rijeka Ukrina se vratila u korito, pod vodom je i dalje veliki broj kuća u naseljima Omeragići, Lug, Jasenke.

Ukrina je prethodnih dana premašila svoj maksimalni nivo i poplavila naselja uz rijeku.

U toku je sjednica Opštinskog štaba Civilne zaštite na kojoj će biti donesene mjere pomoći stanovnicima koji su prethodnih dana pretrpjeli štete od poplava.

Kukić je zahvalio pripadnicima štabova civilne zaštite iz Dervente i Doboja, kao i pripadnicima Oružanih snaga BiH, za pomoć koju su pružili stanovnicima poplavljenog područja.

Srna

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here