Vijesti Hronika Uhapšen izvršilac više krivičnih djela teške krađe

Uhapšen izvršilac više krivičnih djela teške krađe

0

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 06.02.2013. godine, lišili su slobode V.P. sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da je u prethodna tri mjeseca počinio više krivičnih djela teške krađe na području opštine Derventa.

Uhapsen izvrsilac vise krivicnih djela teske kradje

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Derventa izvršeni su pretresi na dvije lokacije: pretres kuće i stana koje V.P. koristi kao član domaćinstva, prilikom čega su pronađeni i izuzeti predmeti, za koje postoji osnov sumnje da potiču iz krivičnih djela teške krađe: dva prenosna računara, bušilica, motorna pila, 180 kutija različitih vrsta cigareta, dva auto – radio CD uređaja i jedna majica (dres).

Prilikom izvršenja navedenih krivičnih djela teške krađe, objekt napada bile su trgovine i porodične kuće iz kojih je V.P. otuđio navedene predmete i koji će biti vraćeni vlasnicima.

U toku je kriminalistička obrada nad V.P., a po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće proslijeđen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

CJB Doboj

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here