Vijesti Hronika Uhapšen zbog tri silovanja

Uhapšen zbog tri silovanja

0

Drago Turudić (29) iz Dervente uhapšen je zbog sumnje da je u noći sa nedjelje na ponedjeljak silovao žensku osobu tako što je maskiran razvalio ulazna vrata i ušao u njenu kuću, te je silovao pod prijetnjom da će je ubiti.

U CJB Doboj kažu da je nakon prijave silovanja izvršen uviđaj na licu mjesta, te da je kasnijim radom i kriminalističkom obradom utvrđeno da je D.T izvršio silovanje nakon čega je i uhapšen.

“Na osnovu izvršenih rezultata i vještačenja DNK-a, kao i prikupljenih materijalnih dokaza sumnja se da je D.T. u aprilu ove godine na identičan način izvršio silovanje nad istom žrtvom”, saopšteno je iz CJB Doboj.

Nezvanično saznajemo da je Turudić u aprilu ove godine kada je izvršio silovanje bio i uhapšen, ali da je pušten da se brani sa slobode.

U saopštenju se dalje navodi da je istragom utvrđeno da je D.T u junu 2007. godine na potručju opštine Derventa na sličan način izvršio obljubu nad nemoćnim licem.

Turudić je sa izvještajem o izvršenom krivičnom djelu predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju koje ga do zaključenja ovog broja nije saslušalo tako da se ne zna da li je predložena mjera pritvora.

Nezavisne novine

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here