Vijesti Hronika Uključeni i psi tragači: Pronađene nestale maloljetnice iz Doboja

Uključeni i psi tragači: Pronađene nestale maloljetnice iz Doboja

0

Nakon intenzivne potrage, na lokalnom putu u mjestu Striježevica na području grada Doboja, jutros oko 02,45 časova pronađena su dva maloljetna lica 2006. godište iz Doboja čiji je nestanak policijskim službeniciima PU Doboj prijavljen juče.

Nakon pronalaska maloljetnica, usljed vremenskih neprilika iste su bile mokre i promrzle, nakon čega su prevezene u Dom zdravlja Doboj radi ukazivanja potrebne ljekarske pomoći, nakon čega su preuzete od strane roditelja, saopšteno je iz PU Doboj.

U potrazi koja je trajala oko devet časova uključeni su policijski službenici PS Doboj 1, PS Doboj 2, PS zs BS Doboj, PS Petrovo, Sektor kriminalističke policije PU Doboj, Jedinica za operativnu tehniku MUP-a RS i Jedinica za podršku PU Doboj, koja je u potragu bila uključena sa psom tragačem.

Nakon prijave o nestanku lica, o svemu su bile obaviještene sve policijske stance iz sastava PU Doboj kao i sve susjedne policijske stanice.

O navedenom je obaviješten Centar za socijalni rad Doboj.

Mediji su ranije objavili da se radi o Ivani Spasojević i Mihaeli Nikolić.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here