Vijesti Društvo Ukrina kao šetalište – FOTO

Ukrina kao šetalište – FOTO

0
1
Foto: Ivan Živković

Niske temperature paralizovale su čitav region, te ledom okovale i čitave rijeke, poput Bosne (tok kroz Zenicu) i Sutjeske. Zaleđeno je i obližnje prnjavorsko jezero Drenova.

Ipak, Dervenćane je najviše oduševila zamrznuta Ukrina, naročito Patkovača, što su mnogi iskoristili za šetnju i klizanje, razonodu koju su do sada mogli da izvedu jedino u prazničnom periodu u Banjaluci i nekim daljim destinacijama. Ovaj fenomen nije tako čest i desio se prvi put nakon februara 2012. godine.

Ipak, sve naše sugrađane molimo da budu na oprezu.

Svoje fotografije sa zaleđene Ukrine šaljite nam na Vajber broj 065 616 619, na adresu e-pošte [email protected] ili u privatne poruke na Facebook stranici.

Fotografije Savka Pećića i naših čitalaca:

6

7

donji-smrtici-jelena-vracevic
Donji Smrtići, poslala Jelena Vračević
15970518_1275704649134242_10513447_n
Poslali Denis i Sandra Jokanić

viber-image2

8

2

3

4

5

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here