Vijesti Društvo Uličnom akcijom skrenuli pažnju na problem trgovine ljudima – FOTO

Uličnom akcijom skrenuli pažnju na problem trgovine ljudima – FOTO

0

Udruženje žena Derventa provelo je danas uličnu akciju u okviru kampanje „Između dobrog posla i modernog ropstva – kako se dešava i šta možete da uradite?“, koju realizuje Fondacija „Lara“ u saradnji s članicama Mreže RING.

Ulična akcija je provedena među građanima i učenicima srednjih škola. Akciju su provele volonterke Udruženja žena Derventa dijeleći prigodan propagandni materijal.

Kampanja, koja se provodi tokom septembra, dio je projekta „Trgovina ljudima u svrhu radne eksploatacije se dešava – prepoznaj i zaštiti se“ koji podržavaju Evropska unija i Vijeće Evrope kroz zajednički program „Horizontal Facility za Zapadni Balkan i Tursku 2019-2022“ i projekat „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Bosni i Hercegovini“, saopšteno je iz UŽ Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here