Vijesti Magazin Unaprijedite svoje vještine: Caffe bar “Skodex” organizuje edukaciju za bariste

Unaprijedite svoje vještine: Caffe bar “Skodex” organizuje edukaciju za bariste

0

Caffe bar “Skodex” u nedjelju (17. februara) od 15 časova organizuje edukaciju za bariste na kojoj će Nebojša Lazarević, profesionalni barmen “Bar akademije” iz Banjaluke, polaznike upoznati kako sa podizanjem standarda u posluživanju svih vrsta kafa i toplih napitaka, tako i sa načinima na koji zainteresvani mogu ostvariti karijeru u ovoj branši.

Edukacija će doprinijeti podizanju standarda prilikom usluživanja napitaka od kafe, čaja, frapea i sličnog.

Nebojša Lazarević

Govorićemo i o generalnoj konceptualizaciji kafeterija i “cafe&bar” biznisa na realnijim pretpostvkama, koje prate trendove i tržište. Kreacija realnih “espresso” nadogradnji je u fokusu, ali i poznavanje kafe od zrna do stola, sa svim geografskim područjima i njihovim “terroir” elementima koji se odražavaju kod aromatike. Oprobaćemo se i u “latte artu”, kažu u “Skodex-u”.

>> Više od “Skodex-u” pročitajte OVDJE.

Organizatori poručuju da će učesnici na taj način obogatiti svoj CV i steći znanja koja im mogu pomoći u radu na primorju, kruzerima i drugum turističkim mjestima, dok će ugostitelji dobiti priliku da njihovi najbolji zaposlenici steknu vještine koje će im poslužiti za poboljšanje usluga u ugostiteljskim objektima.

Napominjemo da je broj polaznika ograničen, te da kotizacija iznosi 30 maraka.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here