Vijesti Privreda Unija poslodavaca Srpske nagradila najodgovornije poreske obveznike, među njima i jedno derventsko...

Unija poslodavaca Srpske nagradila najodgovornije poreske obveznike, među njima i jedno derventsko preduzeće

0

U Uniji udruženja poslodavaca Republike Srpske ističu da zajedno sa Vladom usmjeravaju aktivnosti ka suzbijanju neformalne ekonomije, zbog čega su i ove godine nagradili poslodavce koji se izdvajaju po poreskoj disciplini.

U sektoru metalske i elektro industrije nagrada je dodijeljena kompaniji “Kaldera” iz Laktaša, dok je plaketa za odgovornog poreskog obveznika u sektoru telekomunikacija i informacione tehnologije uručena je generalnom direktoru “M:tela” Jeleni Trivan.

Priznanje su dobile i kompanije iz Banjaluke Unikredit banka, “Banjalučka pivara”, “Hemofarm”, “Molson Kors”, “Meridijan”, “Celeks” i “DWELT”, te “Arselor Mital” Prijedor, “Sanino” Derventa, “PMP Jelšingrad-fabrika mašina” Gradiška, “Alumina” Zvornik, “Hercegovinaputevi” Trebinje, “Termag” Rogatica i “Eksport siti” Prnjavor.

Derventa Cafe/Unija poslodavaca RS

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here