PR Unitrade Derventa slavi 1. rođendan – velika rođendanska akcija!

Unitrade Derventa slavi 1. rođendan – velika rođendanska akcija!

0

Priča o kompaniji Unitrade je započela prije više od 20 godina. Nakon svog osnivanja 1994. godine, Unitrade se nastavio razvijati slijedeći poslovni model osvajanja tržišta korak po korak. Recept za uspjeh je temeljen na kombinaciji servisnih radionica za sve marke vozila kombiniranih s prodajnim prostorom. Ovakvim pristupom smo postali servisni partner broj 1 u Bosni i Hercegovini s 20 poslovnica u 16 gradova.

Tako smo u 2016. godini proširili svoju prodajno-servisnu mrežu otvaranjem vrhunski opremljenog prodajno-servisnog centra u Derventi sa kompletnom uslugom održavanja i popravka vozila, te velikim izborom auto dijelova, guma, auto kozmetike, akumulatora, ulja i maziva. Iza nas je uspješna godina poslovanja u kojoj smo se trudili da njegujemo naše osnovne vrijednosti te da naši kupci budu zadovoljni uslugom.

Kako bismo se zahvalili što ste prepoznali naš rad i trud, za vas smo pripremili veliku rođendansku akciju u kojoj do 2.11.2017. možete iskoristiti:

➟25% popusta na program zimskih guma za putnička, SUV i 4×4 vozila, uz BESPLATNU montažu i balansiranje
➟ 20% popusta na ostali asortiman proizvoda.

Vidimo se na adresi Polje bb, Derventa!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here