Vijesti Sport UO FK Tekstilac Kort: Prednost mlađim igračima, bez četvorice u nastavak sezone

UO FK Tekstilac Kort: Prednost mlađim igračima, bez četvorice u nastavak sezone

1
13879402_844242569009716_8120287925053455620_n
Ilustracija

Prošle sedmice održana je sjednica Upravnog odbora fudbalskog kluba Tekstilac Kort na kojoj su sumirani rezultati postignuti u prethodnoj polusezoni, te razgovarano o okvirnim planovima za 2017. godinu.

Zaključeno je da ostvareni rezultati izuzetno dobri, uprkos veoma jakoj konkurenciji u prvoligaškom karavanu, zbog čega je pružena puna podrška šefu stručnog štaba Bojanu Magazinu. Dobar rezultat i, prema svemu sudeći, dovoljna zaliha bodova za ostvarenje klupskih ciljeva ove sezone, odnosno plasman u „ligu za prvaka“, podstakao je upravu da donese odluku o podmlađivanju ekipe i davanju više prostora mlađim igračima. Time se prevashodno žele provjeriti mogućnosti izdanaka omladinske škole, odnosno fudbalera juniorske selekcije na koje će se „Tekstilac“ ubuduće oslanjati.

Takođe, uz konsultacije sa trenerom Magazinom, odlučeno je da se sa saradnja ne produži sa iskusnim internacionalcima, defanzivcem Petrićem i ofanzivcem Purićem. Od igrača koji su imali značajniju minutažu dres „krojača“ naredne polusezone neće nositi napadači Marko Simović i Miloš Perović, kojima je klub odlučio da se zahvali na saradnji.

B. N. – Derventa Cafe

1 komentar

  1. Valjda trener odlučuje šta je kome prednost a ne UO. To daje zaključiti da je ovo politička igrarija a ne sportsko takmičenje. Šta je u planu poniranje na tabeli? Slažem se treba dati prednost mladima ali ne po cijenu pada na tablici.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here