Vijesti Kultura i obrazovanje Upis u toku: Počinje novi semestar u Glossa centru Derventa

Upis u toku: Počinje novi semestar u Glossa centru Derventa

0

Konačno ste odlučili da ove godine naučite njemački jezik? Tražite preporuku za kvalitetno učenje i pravo mjesto? Ne tražite dalje! Upisni rok u Glossa-centru Derventa  je u toku! Kvalitetno, efikasno, zabavno i zanimljivo. Njemački može biti vaš novi omiljeni jezik, ako se odlučite na pohađanje kurseva u našem Centru. Niste uvjereni?

Novi semestar počinje 02. septembra. Tada se možete upisati i informisati, te provjeriti zašto je Glossa-centar najbolji za dobro učenje njemačkog jezika.

Bez obzira na to imate li predznanje iz njemačkog jezika ili ne, u Glossa-centru možete upisati odgovarajući kurs njemačkog jezika. Ako ste potpuni početnik tu je nivo A1.1, dok za naprednije omogućavamo učenje sve do C 2.2. Ako ipak imate određeno predznanje, a niste sigurni na kojem je nivou, svakako će vam pomoći naše bespatno ulazno testiranje za polaznike, kažu u Glossa centru Derventa.

Pozivamo vas da dođete i uvjerite se svakim radnim danom od 17.00 h do 22.00 časova u ulici Cara Lazara 45 (zgrada Derventskog lista , a za sve dodatne informacije slobodno pozovite 066 848 261 ili nam pišite putem maila na [email protected], poručuju iz Glossa centra.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here