Vijesti Kultura i obrazovanje Upis učenika u Stručnu i tehničku školu u četvrtak i petak

Upis učenika u Stručnu i tehničku školu u četvrtak i petak

0

Stručna i tehnička škola Derventa obavještava svoje učenike će se upis u školsku 2021/22 godinu vršiti 26. i 27. avgusta od 8 do 12 časova u prostorijama škole.

Participacija za upis 50 KM. Učenici koji se upisuju u prvi razred dostavljaju samo priznanicu o izvršenoj uplati, a učenici koji se upisuju u 2, 3. i 4. razred dužni su dostaviti priznanicu o izvršenoj uplati, izvod iz matične knjige rođenih i svjedočanstvo o završenom prethodnom razredu, kažu u Stručnoj i tehničkoj školi.

Od plaćanja participacije oslobođena su djeca ratnih vojnih invalida VRS od I do IV kategorije, djeca pod starateljstvom, djeca iz porodica koje na osnovu rješenja centra za socijalni rad koriste pravo na stalnu novčanu pomoć, djeca iz porodica sa četvero i više djece (potrebno uvjerenje nadležnih službi), a roditelji koji imaju u srednjoj školi u Derventi dva ili više đaka plaćaju jednu participaciju.

Instrukcija za plaćanje:

Žiro račun za uplatu: 555 008 01252003 39
Račun javnih prihoda grada Derventa
Budžetska organizacija: 0815049
Vrsta prihoda: 722591
Opstina: 027

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here