Vijesti Društvo Uplaćena značajna donacija: I dalje traje akcija za Anastasiju Kokoruš

Uplaćena značajna donacija: I dalje traje akcija za Anastasiju Kokoruš

0

Početkom juna Kolo srpskih sestara “Carica Milica” pokrenulo je akciju prikupljanja sredstava za pomoć Živani i Anastasiji Kokoruš.

Naime, naša sugrađanka Živana Kokoruš treba da se porodi i sačuva matične ćelije, koje bi iskoristila za liječenje svoje desetogodišnje kćerke Anastasije, oboljele od mišićne distrofije.

Postupak uzimanja matičnih ćelija košta 4.000 maraka, a ovih dana prijedorsko Udruženje građana “12 beba” uplatiilo je donaciju od 1.000 maraka, čime se prikupljeni iznos za ovu namjenu popeo na oko 3.000 maraka.

Svi koji žele da doniraju sredstva, novac mogu uplatiti na žiro račun u Novoj banci broj: 5550088150668872 na ime Živana Kokoruš ili kontaktirati Kolo srpskih sestara na broj telefona: 065/882-265.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here