Vijesti Kultura i obrazovanje Nagrađeni najbolji učenici Dervente – FOTO

Nagrađeni najbolji učenici Dervente – FOTO

0

Gradonačelnik Milorad Simić danas je upriličio tradicionalni prijem za 26 učenika generacije, nosioca Vukovih diploma i učenike koji su ostvarili rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima.

U ime lokalne zajednice gradonačelnik Simić je najbolje učenike i nagradio.

Ova djeca su malo bolja od ostalih i mi ih skromno i nagradimo da bi osjetili da se njihovim uspjesima i drugi raduju. Ovi učenici su konstantno pokazivali da svoje znanje, punili dnevnik i knjižice samim peticama. Oni će sutra pronijeti ime Dervente, a nadamo se da će se i vratiti u najvećem broju, jer je sigurno da će imati radna mjesta i da će im ovdje biti najljepše, poručio je Simić, zaželivši im puno sreće u nastavku školovanja.

Iz budžeta grada za 2022. godinu za nagrade učenicima izdvojeno je ukupno 6,700 KM.

Učenici generacije
Titulu učenika generacije ove godine ponijeli su Lana Bjelošević, Dejana Balešević, Suzana Tešendić, Manuela Jošić, Helena Maksić, Maja Orlando, Maja Popović, Dejan Adžić i Dora Sibinčić.

„Vukovci“
Sve petice tokom školovanja imali su Milica Subić, Adrijan Đurđević, Maja Orlando, Dejana Balešević, Lara Trivunović, Marijana Zarić, Željana Biljanović, Ilija Kovačević, Suzana Tešendić, Vedran Merćep, Jelena Nedinić, Nikolina Čolić, Monika Stojčić, Vladimir Sibinčić, Ksenia Popadić, Natalija Malešević, Tamara Subotić, Igor Lukić, Martina Aksentić, Maja Popović, Marko Lazić, Svjetlana Todorić, Marija Popara, Dorotea Kralj, Željka Balaban i Andrea Ilić.

Takmičenja
Učenici Adrijan Đurđević, Andrej Dušanić, Anja Sibinčić, kao i fudbalska ekipa Osnovne škole „Nikola Tesla“ i odjeljenje III-3 Stručne i tehničke škole ostvarili su zapažene rezultate na takmičenjima.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here