Vijesti Društvo Uručena i donacija: Delegacija OO Crvenog krsta posjetila načelnika opštine

Uručena i donacija: Delegacija OO Crvenog krsta posjetila načelnika opštine

0

U okviru obilježavanja “Nedjelje Crvenog krsta” pod nazivom “Svuda za sve”, delegacija Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa posjetila je načelnika Milorada Simića. U delegaciji su bili sekretar OO CK Radislav Kujundžić, te Željko Kainović i Zoran Mišić, potpredsjednici opštinske  Skupštine CK i potpredsjednici Opštinskog odbora CK.

Delegacija je upoznala načelnika sa aktivnostima  ove organizacije u prethodnom periodu kao i sa aktivnostima koje se provode u okviru nedjelje solidarnosti. Od preduzeća i ustanova obezbijeđeno je oko 120 paketa hrane za podjelu socijalno ugroženim domaćinstvima.

Načelnik je donirao dvije hiljade konvertibilnih maraka za kupovinu još oko osmadesetak paketa hrane koje će članovi i volonteri ove organizacije, u narednom periodu, da uruče porodicama kojima je ovaj vid pomoći potreban.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here