Vijesti Sport Usavršavanjem znanja i vještine do boljih rezultata

Usavršavanjem znanja i vještine do boljih rezultata

0

Krajem juna četiri takmičara Tekvondo kluba “Derventa” su svoje znanje i vještine potvrdili novim, višim majstorskim zvanjem. Naime, u organizaciji Tekvondo saveza Bosne i Hercegovine, u Donjem Vakufu je organizovano polaganje ispita za Crni pojas II Dan. Polaganju ispita su pristupili i isti uspješno položili: Maja Stojković, Savo Tomić, Ninoslav Radovanović i Marko Panić.

Usavrsavanjem znanja i vjestine do boljih rezultata

Ljetni sportski kamp Republike Srpske

Za nekoliko dana, tačnije 22. jula, 15 takmičara Tekvodno kluba “Derventa” zajedno sa trenerom Goranom Teofilovićem kreće na sedmodnevni “Ljetni sportski kamp Republike Srpske” koji se održava u Trebinju. Kamp se ove godine održava jedanaesti put, a organizuje ga Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Boravak u kampu je unaprijed isplaniran, a pored intenzivnog treniranja učesnici će imati priliku slušati predavanje prof. dr Nenada Ponorca, eksperta sportske medicine.

Z. B. – Derventa Cafe

M. S. – Tekvondo klub Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here