Vijesti Magazin Usavršavanje ključ uspjeha: Danijel Marjanović učesnik prestižne edukacije najpoznatijeg svjetskog frizera –...

Usavršavanje ključ uspjeha: Danijel Marjanović učesnik prestižne edukacije najpoznatijeg svjetskog frizera – FOTO

2
Kolege: Munir i Danijel Marjanović

Dvadesetpetogodišnji Danijel Marjanović jedan je od, bez sumnje, najuspješnijih frizera porijeklom iz Dervente.

Svoje konstantno usavršavanje nedavno je okrunio boravkom u Istanbulu na “Master class” edukaciji kod trenutno najpoznatijejeg frizera na svijetu Libijca Munira, osnivača brenda “Mounir Hair Design”. Radi se o jednom od najvećih događaja ove vrste.

Na seminaru su prikazane najpoznatije i najnovije tehnike bojenja kose. Edukacija je prevođena na 5 jezika, a učesnici su dolazili iz 34 različite zemlje. Odlazak u Istanbul na “Master class” tako velikog frizera je velika stepenica u mom poslu, jer mene kao frizera i moj salon postavlja iskorak na novi i viši nivo kvalitete i usluge, eudukovanosti u odnosu na druge salone i kolege, naglašava mladi frizer.

Inače, mladi umjetnik je nakon višegodišnjeg školovanja i sticanja iskustva, postao i vlasnik frizerskog salona u Banjaluci.

Ljubav prema frizerskom poslu se javila još u srednjoj školi, a po završetku redovnog obrazovanja upisao sam frizersku akademiju u Banjaluci. Već na akademiji sam počeo da radim u frizerskim salonima kao pomoćni radnik, a nakon toga i u nekoliko frizerskih salona. Ubrzo sam počeo da radim u jednoj renomiranom banjalučkom salonu i tu sam se pronašao u frizerskoj struci u oblasti “colora” (bojenje kose). Na kraju, prije dvije godine sam otvorio svoj salon u Banjaluci, opisuje Marjanović svoj razvojni put do uspješnog preduzetnika.

Kao frizer učestvovao je na brojnim manifestacijama kao što su Bal frizera u Sarajevu, Prvi studentski bal u čast Republike Srspske, te na brojnim modnim revijama. Za svoj uspjeh veoma važnim smatra konstantan rad na unapređivanju vještina.

Usavršavanja sam i poslije školovanja nastavio na brojnim seminarima u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i drugim gradovima regiona, a prošle godine sam boravio i na svjetskom kongresu “Wella” frizera na Malti i tim putem planiram i dalje, kaže Marjanović.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here