Vijesti Najave i obavještenja Uskoro u Centru za kulturu: Predstava “Mrtve duše” u izvođenju glumaca oštećenog...

Uskoro u Centru za kulturu: Predstava “Mrtve duše” u izvođenju glumaca oštećenog vida

0

Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost” i Savez slijepih i slabovidnih Republike Srpske organizuju pozorišnu predstavu „Mrtve duše“ koja će se održati u Velikoj sali Centra za kulturu u srijedu (2. oktobra).

Komad „Mrtve duše“ rađen je po motivima istoimenog romana Nikolaja Gogolja, a bavi se temom prevare i manipulacije u svim sferama društva. Predstava ima formu konferencije za medije na kojoj se autorski tim obraća direktno publici u vidu prezentacije predstave.

U predstavi igraju četiri glumca-amatera sa oštećenjem vida Miljan Otašević, Miloš Spaić, Tijana Janković i Bojana Otašević, dok režiju potpisuje Petar Pejaković, kostimografiju Ana Nikolić, a muziku Ljudmila Radović.

Predstava počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here