Vijesti Najave i obavještenja Uskoro u Centru za kulturu: Predstava “Mrtve duše” u izvođenju glumaca oštećenog...

Uskoro u Centru za kulturu: Predstava “Mrtve duše” u izvođenju glumaca oštećenog vida

0

Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost” i Savez slijepih i slabovidnih Republike Srpske organizuju pozorišnu predstavu „Mrtve duše“ koja će se održati u Velikoj sali Centra za kulturu u srijedu (2. oktobra).

Komad „Mrtve duše“ rađen je po motivima istoimenog romana Nikolaja Gogolja, a bavi se temom prevare i manipulacije u svim sferama društva. Predstava ima formu konferencije za medije na kojoj se autorski tim obraća direktno publici u vidu prezentacije predstave.

U predstavi igraju četiri glumca-amatera sa oštećenjem vida Miljan Otašević, Miloš Spaić, Tijana Janković i Bojana Otašević, dok režiju potpisuje Petar Pejaković, kostimografiju Ana Nikolić, a muziku Ljudmila Radović.

Predstava počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here