Vijesti Sport Uspješan nastup tekvondoista u Beogradu

Uspješan nastup tekvondoista u Beogradu

0

U subotu 19. maja u Beogradu je održan međunarodni turnir u tekvondou pod nazivom “13. Trofej Beograda”. Na turniru su učestvovala 562 takmičara iz 13 zemalja (Srbija, BiH, RS, Turska, Grčka, Italija, Bjelorusija, Slovenija, CG, Makedonija, Irak, Hrvatska, Bugarska).

Uspjesan nastup tekvondoista u Beogradu

Takmičari derventskog kluba, njih 21, je nastupilo u sastavu reprezentacije Republike Srpske. Derventski takmičari osvojili su 15 medalja od čega su 4 zlatne, 7 srebrenih i 4 bronzane.

Zlatne:

1. Dejan Jovanović – 33 kadet

2. Kristina Čečavac – 44 kadet

3. Anja Stojković – 47 kadet

4. Magdalena Đurić – 52 junior

Srebrene:

1. Veljko Čečavac – 53 kadet

2. Dejan Cvjetković – 41 kadet

3. David Cvijanikić – 37 kadet

4. Đorđe Vujičić – 65 kadet

5. Kristina Lazarević – 37 kadet

6. Branislav Marković + 78 junior

7. Maja Stojković – 49 senior

Bronzane:

1. Petar Tešendić -36 pionir

2. Boris Zarić – 41 kadet

3. Kristijan Kukić – 53 kadet

4. Milica Karanović – 37 kadet

U ekipnom poretku kadeti su osvojili 1.mjesto i ovo im je treći trofej prvaka ove godine (prvi ekipno su bili na prvenstvima Bosne i Hercegovine u Derventi kao i Republike Srpske u Bijeljini) dok je u sveukupnom poretku osvojeno 3.mjesto.

Naredni nastup naših takmičara je planiran za predstojeći vikend, na turniru “KARLOVAC OPEN” koji se održava u Karlovcu (HR).

Tekvodno klub Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here