Vijesti Sport Uspjeh u Srpcu

Uspjeh u Srpcu

0

Sa desetog otvorenog Kupa RS u karateu, koji je održan u nedjlju u Srpcu, derventski karatisti donijeli su 16 medalja.

Uspjeh u Srpcu

Takmičenje je održano u katama i borbama u muškoj I ženskoj konkurenciji u svim uzrastima. Na ovom takmičenju prvi put su nastupili i četiri takmičara koji treniraju u sekciji Kalenderovci, i sa četiri osvojene medalje u katama pokazali visok stepen pripremljenosti. Prva mjesta u katama su osvojili Dijana Markuljević, Uroš Džigerović, Sonja Lazić, Mitar Tepić i Aleksandar Jović, a u borbama najbojli su bili Dušan Marić, Jovo Marić i Mirjana Kukić.

Druga mjesta pripala su Dragani Markuljević, Miljenu Vukićeviću, Aleksandru Čečavcu i Mariju Dumonjiću u katame, te Dejanu Pjeranoviću i Veselki Kecman u borbama, dok su treća mjesta osvojili Goran Udovičić, Biljana Lazić, Srđan Stjepanović, Dejan Folverek i Tarik Mušić u katama i Tanja Trivković u borbama.

Izvor: Derventski List

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here