Vijesti Sport Uspješna proba mladih fudbalera u kampu srpskog superligaša

Uspješna proba mladih fudbalera u kampu srpskog superligaša

0
Simikić i Kušljić

Mladi fudbaleri kadetskog uzrasta Benjamin Simikić i Aleksandar Kušljić boravili su nedavno u kampu FK Spartaka gdje su se predstavili skautima i trenerima subotičkog kluba.

Dječaci su na probu u Spartak stigli nakon petnaestodnevnog individualnog rada i na preporuku trenera Nebojše Radana.

Kroz vrlo zahtjevan i stručan trenažni proces i dvije pripremne utakmice skauti i treneri Spartaka su imali kompletan uvid u potencijale fudbalera i pokazali su interesovanje jer su upravo u toj selekciji deficitirani sa igračima takvih profila. Izvještaj o njihovom radu sa kompletnom stručnom analizom sam dobio lično od direktora omladinske škole, ističe Radan.

Pored Spartaka zadovoljni su bili i skauti FK TSC iz Bačke Topole, takođe superligaške ekipe.

U stalnom sam kontaktu sa ljudima iz Spartaka i TSC-a i iskreno se nadam i želim da Aleksandar i Benjamin već od ljeta krenu nekim novim, mnogo zahtjevnim i vrlo izazovnim fudbalskim putem, kaže Radan.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here