Vijesti Sport Usvajali nove fudbalske lekcije: Oko 500 mladih fudbalera učestvovalo na Dječijem fudbalskom...

Usvajali nove fudbalske lekcije: Oko 500 mladih fudbalera učestvovalo na Dječijem fudbalskom turniru

0

Na Dječijem fudbalskom turniru, koji je na Gradskom stadionu u Derventi održan po šesti put, učestvovalo je 38 ekipa sa oko 500 dječaka iz čitave BiH.

Fudbalski klub “Tekstilac” i ove godine bio je dobar domaćin ekipama koje su činili mladi fudbaleri uzrasta od 9 do 13 godina.

Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Siniša Jeftić.

Čestitam organizatorima, ali i svima vama koji se odazivate turniru i dobro nam došli. Gradska uprava pruža podršku ovakvim manifestacijama, kao i radu svih sportskih klubova u gradu na Ukrini, rekao je Jeftić.

Koordinator Omladinskog pogona FK “Tekstilac” Dejan Plisnić rekao je da je glavni cilj turnira dobro druženje i sticanje novih poznanstava i sportskih lekcija.

Na turniru su učestvovale ekipe iz Brčkog, Bijeljine, Banjaluke, Gradiške, Tešnja, Gračanice, Doboja i drugih gradova i to su naši sportski prijatelji na čije manifestacije se i mi odazivamo, rekao je Plisnić.

Plasman po generacijama:

2010
1. Modriča
2 Tekstilac
3 Di five Doboj Istok
4 Sloga Doboj

2011
1. Ilićka Brčko
2 Stars Gradiška
3 Tekstilac Derventa
4 Prijatelji Brod

2012
1. Sloga Doboj
2 Sportino Maglaj
3 Ljubić Prnjavor
4 Tekstilac Derventa

2013
1 Sloga Doboj
2. Tošk Tešanj
3 Spartak Banja Luka
4 Ljubić Prnjavor

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here