Vijesti Sport Usvojeni najvažniji dokumenti iz oblasti sporta: Ovako je raspoređeno 420.000 maraka

Usvojeni najvažniji dokumenti iz oblasti sporta: Ovako je raspoređeno 420.000 maraka

0

Na prekjučerašnjoj 15. sjednici Skupštine opštine Derventa odbornici su usvojili Program razvoja sporta za 2018. godinu, dokument u kojem su definisani prioriteti i kapaciteti naše lokalne zajednice u ovoj oblasti.

Dokment se bavi demografskim pokazateljima, postojećom infrastrukturom i ljudskim resursima, te načinom unapređenja sporta u Derventi.

Takođe, odbornici su podržali Plan raspodjele sredstava za sportske organizacije i sportiste, kojim je raspoređeno 420.000 maraka za ovu namjenu ove godine. Od tog iznosa, 383.000 podijeliće 21 sportski kolektiv koji je ispunio uslove, a ostatak 9 udruženja koja nisu kompletirala dokumentaciju.

Od sportskih kolektiva, najviše će pripasti Tekstilcu (120.000 maraka), potom RK Derventa (100.000 maraka) i tako redom.

Donosimo usvojena dokumenta:

Download (DOCX, 61KB)

Download (DOCX, 17KB)

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here