Vijesti Društvo Uvedene izmjene u naplati usluge parkiranja

Uvedene izmjene u naplati usluge parkiranja

0

Odlukom Skupštine Opštine Derventa od oktobra prošle godine preduzeću “Komunalac” a.d. Derventa povjereno upravljanje parkiralištima na području naše Opštine.

Shodno navedenoj Odluci došlo je do izmjene Pravilnika o javnim parkiralištima kojim se pobliže utvrđuju uslovi za korištenje i naplatu usluge parkiranja na području grada, kao i Cjenovnika usluga parkiranja, koji je sastavni dio navedenog Pravilnika. Promijenjena je metodologija obračuna usluge parkiranja tako što cijena parking karte, umjesto dosadašnjih 0,80 KM za 60 min parkiranja, iznosi 1 KM za 90 min parkiranja. Smatramo da je ovakav obračun povoljniji za korisnike, saopštili su iz Komunalca.

Cijena dnevne karte i dalje ostaje 3 marke.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here