Vijesti Društvo UŽ Derventa: Epidemija usporila, ali ne i zaustavila projekat ekonomskog osnaživanja žena

UŽ Derventa: Epidemija usporila, ali ne i zaustavila projekat ekonomskog osnaživanja žena

0

Udruženje žena „Derventa“ realizuje projekat „Ekonomskim osnaživanjem žena protiv nasilja“ koji je podržan od Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Zbog mjera zaštite protiv pandemije korona virusom rad na realizaciji aktivnosti je produžen, ali se planirane kreativne radionice uspješno realizuju na zadovoljstvo učesnica.

Veliku pomoć Udruženju su pružile derventske firme „Sanino“ i „Vinjeta“, te centar „Budućnost“, koje su donirale materijal za rad na radionicama za šta im je Udruženje žena veoma zahvalno. Tako žene imaju priliku da svoju kreativnost pokažu korsteći kožu, drvo i papir, saopšteno je iz UŽ „Derventa“.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here