Vijesti Kultura i obrazovanje UŽ Derventa: Kreativnošću protiv alkoholizma

UŽ Derventa: Kreativnošću protiv alkoholizma

0

Udruženje žena Derventa predstavilo je danas u Narodnoj biblioteci „Branko Radičević“ radove nastale na radionicama održanim u okviru projekta „Prevencija alkoholizma među mladima”, podržanog od organizacije „Razvoj i profesionalizacija prevencije ovisnosti u BiH“, a provedenog u OŠ „Nikola Tesla“.

Radovi su nastali kroz rad u četiri kreativne radionice u kojima su učenici pokazali svoje literarne i likovne vještine, te one za izradu propagandnog materijala i predmeta ukrašenim „dekupaž“ tehnikama.

Učenici su predstavili ono što su izradili, a najbolji literarni radovi su i pročitani. U ime UŽ Derventa željeli bi se zahvaliti učenicima, nastavnicima, te rukovodstvu škole i Narodne biblioteke, saopštili su iz ovog udruženja.

Na ovaj način željeli su pokazati da mladi svoje vrijeme mogu kvalitetnije iskoristiti nego provodeći ga uz alkohol i slične opijate.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here