Vijesti Kultura i obrazovanje Uz veliki popust: Glossa – centar organizuje sedmicu procjene znanja njemačkog jezika

Uz veliki popust: Glossa – centar organizuje sedmicu procjene znanja njemačkog jezika

0

Glossa – centar za njemački jezik Derventa od 12. do 17. avgusta organizuje sedmicu procjene znanja iz njemačkog jezika za odrasle i djecu sa popustom od čak 50 odsto.

Procjene znanja njemačkog jezika i dodatna savjetovanja obavljaće Glossini predavači koji su ujedno i certifikovani od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine.

Učili ste njemački jezik samostalno, na kursevima, onlajn ili putem televizije i želite znati kojem nivou odgovara vaše znanje njemačkog jezika? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete dobiti u Glossa – centar za njemački jezik Derventa. Naši iskusni predavači će provjerenim metodama ispitati vaše jezičke sposobnosti usmeno i pismeno i dati vam savjete za dalje učenje i usavršavanje njemačkog jezika kako biste što brže i sigurnije došli do vaših ciljeva, ističu u Glossi.

Inače, regularna cijena procjene znanja za odrasle je 50, a za djecu 45 maraka, ali tokom navedenog perioda važiće popust od 50 odsto, tako da će procjenu znanja zainteresovani platiti samo 25 maraka za odrasle, odnosno 22,50 za djecu. Takođe, uz procjenu znanja, svi polaznici će moći dobiti i potvrdu o nivou znanja iz njemačkog jezika takođe po cijeni sa popustom, odnosno od samo 10 maraka.

Iz praktičnih razloga obavezna je prijava za testiranje, a svi zainteresovani se mogu prijaviti i dobiti dodatne informacije za ovaj događaj u prostorijama Glossa – centra za njemački jezik Derventa svakim radnim danom od 17:00 – 22:00 časova u Ulici Cara Lazara 45 (zgrada “Derventskog lista”), te putem telefona na broj 066 848 261 ili mejlom na adresu [email protected].

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here