Vijesti Sport Vajić i Bojanićeva nastupili na Prvenstvu Srpske u brzopoteznom i ubrzanom šahu

Vajić i Bojanićeva nastupili na Prvenstvu Srpske u brzopoteznom i ubrzanom šahu

0

Na Prvenstva Republike Srpske u brzopoteznom i ubrzanom šahu održanom u Banji Dvorovi nastupili su i članovi Šahovskog kluba Derventa Goran Vajić i Bojana Bojanić.

Nakon odigranih 9 brzopoteznih kola, internacionalnom majstoru Bojanu Maksimoviću iz Banja Luke je sa osvojenih 8 poena pripalo prvo mjesto. Vlajić je sa 5,5 poena bio šesti, a Bojanićeva sa 5 poena je osvojila deseto mjesto u konkurenciji 24 takmičara.

Na prvenstvu po ubrzanom tempu Maksimović je sa 8,5 poena ponovno bio najbolji. U konkurenciji 38 takmičara Vajić je sa 6 poena zauzeo 4. mjesto, dok je Bojanićeva sa četiri poena bila dvadeset druga.

Takmičenja je organizovao Šahovski savez Republike Srpske.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here