Vijesti Politika Valentin Incko dolazi u Derventu

Valentin Incko dolazi u Derventu

0

“Put Bosne i Hercegovine je u jednom smjeru – Izgradnja prosperitetnog demokratskog društva u srcu Evrope”, naziv je debate koju Udruženje “VESTA” iz Tuzle organizuje u Derventi sutra, 18. maja, sa početkom u 14:30 u prostorijama Centra za kulturu Derventa.

Valentin Incko dolazi u Derventu

– Debati će prisustvovati Valentin Incko ( Valentin Inzko), specijalni predstavnik Europske unije, Miroslav Mojžita, ambasador Slovačke u BiH, opštinski zvaničnici, privrednici, društveni djelatnici, mladi aktivisti i drugi istaknuti pojedinci i građani posavskih opština, saopšteno je iz Udruženja “Vesta” iz Tuzle, koje u saradnji sa uredom Specijalnog predstavnika Evropske unije (EUSR) i podršku domaćih organizacija organizuju debatu.

U toku diskusije o procesu približavanja BiH Evropskoj uniji poseban akcenat će se staviti na pitanja ekonomije i zapošljavanja, razvoja poljoprivrede,unapređenja života u lokalnim zajednicama i drugim oblastima.

N.S. – Posavske novosti

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here