PR Vaše auto treba servis? “Unitrade” je pripremio sjajnu akcijsku ponudu

Vaše auto treba servis? “Unitrade” je pripremio sjajnu akcijsku ponudu

0

Poznato je da redovno servisiranje vozila predstavlja preduslov za sigurnost u vožnji i zadržavanje vrijednosti vozila. Tim povodom “Unitrade” je pripremio akcijsku ponudu servisnih paketa u kojoj do 20. februara 2018. možete iskoristiti 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki + mali servis”.

Veliki servis je uobičajeni naziv za servis koji obuhvaća izmjenu seta zupčastog remena, koji je potrošni dio na vozilu. Puknuće dotrajalog remena može prouzročiti veliku štetu na motoru. Uz izmjenu zupčastog remena važno je uraditi i izmjenu seta kanalnog (mikro) remenavodene pumpe i antifriza.

Osim toga, preporučuje se i izmjena stavki koje se inače odrađuju prilikom malog servisa, što uključuje izmjenu motornog ulja, te filtera (ulja, goriva, zraka i kabine).

– Motorno ulje podmazuje i štiti motor, povećavajući njegovu izdržljivost i osiguravajući mu optimalne performanse. Zahvaljujući smanjenom trošenju i boljoj zaštiti od korozije, motor postiže duži životni vijek. Rezultat optimalnog podmazivanja i smanjenog trenja motora je i manja potrošnja goriva, kažu u preduzeću “Unitrade”.

Uz vrhunsku uslugu, dijelove svjetskih proizvođača kvalitete prve ugradnje, te garanciju na veliki servis od 2 godine ili 80 000 prijeđenih kilometara, tokom akcijskog razdoblja iskoristite i 20% popusta na dijelove za servisni paket “Veliki+mali servis”.

Za informaciju o cijeni servisnog paketa za vozilo koje posjedujete kontaktirajte najbližu Unitrade poslovnicu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here