Vijesti Magazin Pet City otvara svoja vrata u “Retail Parku” u Derventi – FOTO

Pet City otvara svoja vrata u “Retail Parku” u Derventi – FOTO

0

Pet City BiH, najveći lanac omiljenih trgovina specijalizovanih za kućne ljubimce, otvara svoja vrata u “Retail Parku” u Derventi u petak (10. mart) u moderno opremljenom prostoru, pažljivo planiranom do svakog detalja.

Kupce očekuju popusti od 20 do 40 odsto, kolo sreće, nagradna tombola i druga iznenađenja na otvorenju omiljenog pet shopa.

Na svojoj novoj lokaciji u Derventi, Pet City će svojim kupcima u ugodnom i modernom ambijentu ponuditi bogatu ponudu kompletnog asortimana za ljubimce renomiranih svjetskih brendova poput: Josere, Canvit vitamina, Royal Canin-a i mnogih drugih, a na radost svih prijatelja životinja i u ovoj trgovini će u svoju ponudu uvrstiti i male, preslatke životinjske stanare. Od ovog petka svi su pozvani u novi Pet City, mjesto iz snova za sve vlasnike i prijatelje životinja, poručuju iz Pet City.

Povodom otvorenja, svi će kupci u petak, subotu i nedjelju (od 10. do 12. marta) ostvariti od 20 do 40 odsto popusta na svaku kupovinu, a domaćin je priredio pregršt iznenađenja i poklona, nagradnu tombolu i kolo sreće.

Takođe, svakom kupovinom od 10. do 19. marta učestvovati u bogatoj nagradnoj tomboli čije je izvlačenje u ponedjeljak (20. mart). kada će deset najsretnijih kupaca biti nagrađeno vrijednim nagradama.

Iz Pet City-a poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika te promovisati blagodati suživota ljudi i životinja s naglaskom na adekvatnu brigu o životinjama.

𝐏𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐏𝐞𝐭 𝐂𝐢𝐭𝐲 u Retail Parku u Derventi i uživajte u brojnim pogodnostima i zanimljivom programu domaćina.

Radno vrijeme pet shopa je svakоg danа od 9 do 21 čas, osim nedjeljom kada je radnja otvorena od 9 do 15 časova.

Reklamni tekst –  Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here