Vijesti Magazin Vašu ideju pretvaraju u stvarnost: Od sada u ponudi “M-lidera” i usluga...

Vašu ideju pretvaraju u stvarnost: Od sada u ponudi “M-lidera” i usluga 3D štampanja – FOTO

0

Preduzeće „M-lider“ napravilo je još jedan zanimljiv iskorak i kao prvo u gradu ponudilo svojim kupcima uslugu 3D printanja.

Najjednostavnije rečeno, 3D printanje je proces proizvodnje pomoću kojeg jednu ideju, digitalno dizajniranu, pretvaramo u fizički opipljiv predmet.

Za naše klijente možemo izraditi predmete kakve oni sami zamisle. To mogu biti stvari poput privjesaka, igrački, vaza, kalupa za kolače, maske za telefone, kancelarijske organizere ili držači za telefone, pa do onih složenijih poput plastičnih dijelova za auta, alat ili namještaj. Sve to u skladu sa motom – vaša zamisao, naša 3D realizacija, poručuju iz „M-lidera“.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 065 219 298 ili putem Instagram profila kali3dprint.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here