Vijesti Društvo Važenje mjera za suzbijanje korona virusa produžene do 17. avgusta

Važenje mjera za suzbijanje korona virusa produžene do 17. avgusta

0

U cilju prevencije širenja virusa korona SARS – Co V-2 i COVID – 19 bolesti na teritoriji Republike Srpske i zaštite i spasavanja stanovništva do 17.08.2020. godine zabranjuju se sva javna okupljanja u grupama većim od 50 lica, saopštio je Republički štab za vanredne situacije.

Do 17.08.2020. godine dozvoljavaju se takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista isključivo bez prisustva publike, uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje je propisao JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske.

Subjekti kojima je dozvoljeno obavljanje djelatnosti dužni su je organizovati uz obavezno preduzimanje mjera propisanih u Uputstvu JZU “Institut za javno zdravstvo Republike Srpske” za sprečavanje pojave i širenja “kovid-19” bolesti na radnom mjestu.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here