Vijesti Društvo Večeras počinje dezinfekcija ulica i javnih površina

Večeras počinje dezinfekcija ulica i javnih površina

1

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Derventa obavještava građane da će u petak (10. aprila), u periodu od 20 – 23 časa, biti obavljena dezinfekcija prioritetnih ilica i javnih površina kao vanredna mjera za suzbijanje širenja virusa korona.

Dezinfekcija će biti obavljena uz upotrebu atomizera.

Dezinfekcija 60 prioritetnih ulica, trgova i drugih javnih površina biće izvršena po planu prioriteta koje je dostavilo Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove,a koordinator aktivnosti je Odjeljenje za inspekcijske poslove, zdravstvena inspekcija i Komunalna policija, saopšteno je iz Štaba.

Dezinfekciju će izvršiti Teritorijalna vatrogasna jedinica, preduzeće „Komunalac“ a.d u saradnji sa poljoprivrednikom Stankom Mitrovićem i firmom „Eko-bosanska Posavina“ d.o.o Derventa.

Derventa Cafe

1 komentar

  1. Vjerujem da je ovo dobra namjera, ali pitam da li iko zna posledice ovolikog trovanja okoline? Da li je obicno pranje ulica moglo saprati virus, kao sto sapere sa ruku?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here