Vijesti Najave i obavještenja Veći dio grada bez električne energije

Veći dio grada bez električne energije

0

Zbog planiranih radova na revizji i remontu elektroenergetskih objekata BTS Istok 1-5, BTS Čaradak 1 i ZTS Šumarija, u utorak (6. septembra), u vremenskom periodu od 09:00 do 14:30 časova, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači u Kineskoj četvrti Ul. Derventskih oslobodilaca i  Marije Bursać (desna strana bivša “Toka”, niz stambeno poslovih objekata do radionice Autobske stanice Derventa).

Istog dana doći će do kraćih petnaestominutnih prekida u napajanju za kupce iz naselja Jasikovača, Čardak, Rabić. G. Kukavice, Dželinjak, Begovača i Radničkoj ulici.

Duži vremenski prekid u napajanju od 10:30 do 13:30 časova odnosi se na kupce iz ulica Petra Mećave, Petra Kočića, Gavrila Principa, Desanke Makismović, kao i lijeva strana ulice Marije Bursać, dio ulice 1. Maja od zgrade šumarije do tržnog centra “Đurić”.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here