Vijesti Društvo Većina dervenskih učenika privremeno na nastavi na daljinu

Većina dervenskih učenika privremeno na nastavi na daljinu

0

Osnovci i srednjoškolci u Republici Srpskoj, koji pohađaju nastavu uškolama koje su su određene kao biračka mjesta, neće ići na nastavu u školama od 16. do 20. novembra.

Republička uprava civilne zaštite dezinfikovaće prostorije škola, koje budu određene kao biračka mjesta, od 16. do 20. novembra, te će se nastava u ovom periodu organizovati upotrebom Ofis 365 edukativnih alata ili drugih platformi za učenje na daljinu, stoji u dopisu Ministarstva prosvjete.

Gotovo sve osnovne škole u Republici Srpskoj su za svake izbore u BiH služile i kao prostorije biračkih mjesta. Sa srednjim školama je malo drugačija situacija, odnosno manji broj tih škola su biračka mjesta.

U Derventi se ova instrukcija odnosi na (gotovo) sve škole. Spisak biračkih mjesta pronašite OVDJE.

Derventa Cafe

 

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here