Vijesti Politika Odbornici podržali inicijativu SNSD-a

Odbornici podržali inicijativu SNSD-a

0

Inicijativu kluba odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u Skupštini opštine Derventa za odricanje 20 procenata odborničkih naknada u korist Fonda solidarnosti Republike Srpske prihvatila je većina odbornika.

Inicijativa odbornika SNSD da se 20% odborničkog dodatka za mjesece mart i april uplati na račun Fonda solidarnosti RS, je prihvaćena od strane 19 odbornika i juče je u Fond solidarnosti uplaćeno 1.878,97 KM, rekla nam je Sanja Malešević, sekretar SO Derventa. Isti iznos biće uplaćen u Fond i narednog mjeseca.

Takođe, 9 odbornika SDS-a i PDP-a su 20 odsto svog odborničkog dodatka za mart, tačnije 916 KM, preusmjerili u korist JZU Dom zdravlja Derventa za nabavku neophodne medicinske opreme, dok će narednog mjeseca podržati Udruženje penzionera Derventa.

S obzirom da predsjednik SO ne prima odborničku naknadu možemo reći da su svi poslanici lokalnog parlameta prihvatili ovu inicijativu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here